Termékek

Egyéni igényeire szabott termékeink - megoldásaink

Gépek, berendezések, nemesacélból készült készülékek és alkatrészek víz-, szennyvíz, üzemi víz, homok és iszap kezeléséhez

Arra törekszünk, hogy a szennyvízkezelés teljes folyamatához megbízható és hatékony gépek és berendezések komplett palettáját ajánljuk, hogy így egyúttal vásárlóinknak a teljes körű szolgáltatás jegyében megoldásokat is kínáljunk.

Emellett a vízellátáshoz és szennyvízkezeléshez hosszú élettartamú, nemesacél alkatrészek átfogó választékát is kínáljuk.

 
Ehhez termékeinket a vásárlók és a környezet optimális hasznára tekintettel hoztuk létre. Elgondolásunk középpontjában az életciklus költségek szempontja áll, hiszen ez kötelezően hozzátartozik minden egyes termék optimalizálásához.

Vásárlóink döntéseinél és abban, hogy elégedettek termékeinkkel, lényeges szempont, hogy gépeinkhez és berendezéseinkhez átfogó szervízszolgáltatás tartozik. Ennek keretében távszerviz-szolgáltatást biztosítunk, vagyis gépeinket vásárlóink számára adatátviteli eszközökkel bármikor optimálisan tudjuk felügyelni.

 
Vásárlóink elégedettségét az általunk világszerte telepített gépek folyamatosan növekvő száma is tükrözi.