Silex Water Technologies Kft.

Silex Water Technologies Kft.

Magyar vállalat – nemzetközi háttér

Célunk, hogy a világ vezető vízipari termékeit egy magyar vállalkozás rugalmasságával és a gyártóink által nyújtott multinacionális háttér biztonságával ötvözve kínáljuk partnereinknek.

A Silex Water Technologies Kft. a víz- és szennyvíztisztítás, valamint az iszapkezelés számos területére kínál megbízható, csúcsminőségű berendezéseket, rendszereket legyen szó akár közüzemi vagy ipari felhasználásról.

Márkáink magas műszaki színvonalukkal, mérnöki innovációval, üzembiztos, energiatakarékos és költséghatékony működéssel biztosítják a fenntartható fejlődést és a környezet védelmét.

Jól felkészült mérnökcsapatunk gyakorlati tapasztalata és alkalmazástechnikai ismeretei jelentik a garanciát arra, hogy partnereink műszaki és üzemeltetési problémáira a lehető legjobb megoldást kínáljuk. A piac változó igényeinek magas szintű kiszolgálására munkatársaink folyamatos képzésével próbáljuk megtalálni a választ.

Partnereinket végig kísérjük a probléma feltárástól a megoldásra kidolgozott ötleten és tervezésen át, a megvalósításon keresztül a gazdaságos és biztonságos üzemeltetésig.

Elképzelésünk sikeres megvalósításával csapatunk az elmúlt években a szennyvíztisztítási probléma megoldók táborának egyik meghatározó szereplőjévé vált.

 

A Silex több mint termék szállító, termékeink teljes életciklusa alatt támogatjuk partnereinket a tervezéstől az értéknövelő felújításig.

Szolgáltatásaink közül a műszaki értékesítési feladatok ellátásán túl kiemelkedő a meglévő tisztítás technológiai elemek működésének optimalizálása, tervezői támogatás, felújítások, rekonstrukciók komplett megvalósítása, alkatrészellátás, karbantartás, helyszíni és műhelyben történő szerelés, javítás.

Az általunk értékesített berendezések telepítését és javítását, karbantartását saját erőforrásból, professzionális szerviz csapatunkkal, kiemelkedő minőségű szerviz sztenderdekkel biztosítjuk. A ránk bízott gépek acélszerkezeteinek javítás utáni felületkezelését alapszolgáltatásként különös gondossággal, az elérhető legmagasabb szintű technológiákkal biztosítjuk a hosszú élettartam érdekében. Szervízünk munkájának köszönhetően gyári alkatrészek felhasználásával és a kapcsolódó irányítástechnikai berendezések javításával, felújításával, finomhangolásával az eredeti, vagy új berendezéssel egyenértékű megoldás működhet tovább.