Vállalat

A vállalat - a HUBER SE és a HUBER csoport

Innovatív gépek, berendezések és nemesacél alkatrészek a kommunális és ipari víz- és szennyvízkezeléshez

Kompetencia a nemesacélok területén – vezető szerep a szennyvíztechnikában

A Berching/Németország székhelyű HUBER SE a víztisztítás, szennyvíztisztítás és iszapkezelés területén világszerte tevékenykedő vállalat.

Egy sikeres, folyamatosan növekvő környezetvédelmi technológiai vállalatcsoport és közepes méretű víztisztító gép- és –berendezés gyártó cég vagyunk. Több mint 60 leányvállalatával és képviseletével a HUBER csoport innovatív termékeinek és megoldásainak köszönhetően világszerte sok országban kiemelkedő helyet vívott ki magának. Az összes földrészen több mint 50.000 HUBER berendezés járul immár hozzá a vízzel kapcsolatos problémák megoldásához világszerte.

1200 dolgozóval a szennyvíz/iszapkezelés és folyamatszabályozás területén a világ vezető vállalataihoz tartozunk, és évente több mint 200 millió Eurós forgalmat bonyolítunk le.

Tovább olvasok...Bezárás

Több mint 175 év óta tevékenykedünk az ivóvíz és szennyvíz szakterületen, és folyamatosan új megoldásokat keresünk, hogy az egyik legértékesebb nyersanyagot, a vizet, megőrizzük.

A lakosság és az ipar szükségességét célzó, jövőbe mutató technológia fejlesztése folyamatos feladat és kötelesség. Termékeket fejlesztünk és gyártunk, rendszermegoldásokat tervezünk és készítünk közösségek és ipari üzemek számára, és testre szabott megoldásokat kínálunk a vízminőség javítására annak érdekében, hogy az egyik legértékesebb nyersanyagot, a vizet, megőrizzük. Valamennyi földrész több mint 60 országában HUBER innovatív technikákkal és átfogó know-how-val segíti ügyfeleit, vásárlóit abban, hogy a szennyvíztisztítás és iszapkezelés különböző területein feladataikat megoldják.

Az a célunk, hogy a vásárlóknak tökéletes, kiváló minőségű és hosszú élettartamú termékeket kínáljunk. Ehhez berchingi anyavállalatunknál a legmodernebb termelőüzemmel rendelkezünk, ahol a legfejlettebb színvonalú tervezés- és gyártástechnológia, valamint kiválóan képzett munkatársak segítségével gyártjuk főként házon belüli gyártással a világszintű kereslet kielégítésére a legkülönbözőbb gépeket és berendezéseket. ISO 9001 és ISO 14001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezünk.

A minőség iránt felelősséget érző vállalatként HUBER már évtizedekkel ezelőtt nyersanyagként kizárólag a nemesacél feldolgozása mellett döntött, és víz- és szennyvízkezelő gépek és berendezések nemesacél-gyártásának területén számos know-how-val rendelkezik. A meglévő termékek folyamatos továbbfejlesztése, valamint az igényekre szabott és jövőorientált gépek és berendezések folyamatos új fejlesztésének eredményeként széles és átfogó termékpalettát tudunk kínálni a teljes „vizes” alkalmazás témakörhöz világszerte a piacokon.

Így innovatív, megbízható és karbantartást alig igénylő, saját gyártású technológiákat tudunk a szennyvíztisztítás, ülepítés és iszapkezelés területén kínálni – a kommunális, ipari és keringetett vizekhez.