Szerviz

A globális szerviz biztonságot nyújt

HUBER Global Service
  • Erős és megbízható partner - egy „gépéleten“ át
  • Vevőközeli szervizek - Németországban és világszerte
  • Gépteljesítmény megőrzése – beruházásának biztosítéka

A vevői elégedettség alapját a termékek kiváló minősége mellett a szállító azon készsége jelenti, hogy termékét egy életen át elkísérje.

Ezt azzal a "HUBER Globális Szerviz"-zel érjük el, amelyet Önöknek kínálunk, és amelyre büszkék vagyunk. A nap huszonnégy órájában az egész világon elérhetők vagyunk vásárlóink, ügyfeleink számára, és ezzel őrizzük meg nem csak termékeink minőségét, hanem az Önök által elvárt üzemi teljesítményt is.

Távszervizünk segítségével megteremtettük azt a lehetőséget, hogy termékeinket aktívan és passzívan is ellenőrizzük, és így megelőző intézkedéseket léptessünk életbe.

Nem csak leszállítjuk a terméket a vásárlónak, hanem felelősnek is érezzük magunkat használatáért, működéséért, teljesítményéért – hogy Ön üzemeltetőként mindig egy abszolúte kifogástalan használati állapottal találja szembe magát. Ez különösen érvényes arra, hogy ezek a gépek mindig elérjék azt az Ön által elvárt teljesítményt, amely  bizonyosan jellemzi őket.

Ennek biztosítására kínáljuk Önnek az aktív szervizszolgáltatásokat magában foglaló "Huber Szerviz"-t, hogy a beszerelt gépeket és berendezéseket „életük végéig“ elkísérjük.

 

A HUBER közvetlen magyarországi szerviz kapcsolattartója

Heinrich Macht
szerviz tanácsadó
H-9026 Györ
Szabadrev ut 25/II/8

+36 70 945 07 00
+43 664 242 08 50
officemh-consultingat