MH Consulting & Training

MH Consulting & Training

Az MH Consulting & Training cég sikeres értékesítési tevékenységet folytat az alábbi üzleti területeken:

  • Ivóvíz
  • Szennyvíz
  • Árvízvédelem

 
Az MH Consulting & Training osztrák egyéni cég székhelye Bad Ischlben, illetve Győrben van, a céget Heinrich Macht 2000-ben alapította vállalkozási tanácsadásra környezetvédelmi technika súlyponttal és 2006 óta aktív Magyarországon ezen a területen.  Heinrich Macht ezt megelőzően 10 évig a Huber Edelstahl Österreich cég ügyvezetőjeként nagyon sikeresen tevékenykedett a Huber cég képviseletében és ezért széleskörű tapasztalatra tekinthet vissza az ivó- és szennyvíztechnika területén.

Magyarországon Heinrich Macht 200 óta eredményes időszakot tud felmutatni a szennyvízkezelésben. 2009 óta az MH Consulting & Training az árvízvédelem területén is sikereket könyvelhet el és sok kapcsolatra tett szert az önkormányzatoknál és hatóságoknál Magyarországon és Ausztriában.

A HUBER SE termékképviseletének átvétele révén egyedülállóan széles termékválaszték áll a magyar piac rendelkezésére. A Huber cég termékei mellett az MH Consulting & Training képviseli az Andritz cég centrifugáit és a Microtronics GmbH cég vezetékmentes és optikai mérési rendszereit is Magyarországon.

E komplett és innovatív termékpalettának köszönhetően a magyar piac előremutató és műszakilag kiforrott termékekkel látható el.

Egy magyar partnerrel közösen az MH Consulting & Training komplett szolgáltatást is nyújt a szerviz, karbantartás és reklamációkezelés területén. A magyar partner és szerelői gondokodnak a jó karbantartási munka révén arról, hogy az alkalmazott gépek megbízhatóan működjenek és a vevők hosszú távon elégedettek legyenek.

Az MH Consulting & Training az Ön partnere már a tervezés időszakában, a szállítás és a szerelés során, az üzemeltető oktatásában és az értékesítést követő valamennyi vevőszolgálati esetben.

MH Consulting & Training és HUBER SE - az a technológiai fejlesztés, amelyik a piac problémáihoz a helyszínen igazodik. A fő gépek gyártása Németországban történik, de a berendezések tervezésében, a projekt lebonyolításában, a szerelésben, üzembe helyezésben, oktatásban, vevőszolgálatban az MH Consulting & Training nyújt segítséget.